Kosten voor BALK West

Prijs per koorlid

Optreden en strandactiviteit

Per koorlid zijn de inschrijfkosten 17,50. Daarvoor treed je op, doe je mee aan de strandactiviteit en kun je de hele dag bijwonen. We rekenen met een startbedrag per koor dat is gebaseerd op minimaal vijf personen per groep.

Workshop

Inschrijving voor een van de workshops is op individuele basis en kost 7,50 voor BALK-leden en 10 euro voor niet-leden. De inschrijving voor de workshops start in maart.

Lid worden van BALK

Lid worden van BALK levert een aantal voordelen op:

  • Voorrang op deelname BALK Festival West
  • Korting op veel evenementen van BALK – deelname en/of bezoek
  • De afdracht van BUMA-rechten is goed geregeld

Word je nu lid? Dan wordt de korting voor het festival meteen verrekend. Vraag je lidmaatschap aan op de website van BALK.

Meedoen en facturering

Als je je hebt ingeschreven – je hebt tot 23 december de tijd – laten we je zo snel mogelijk na 23 december weten of je mee kunt doen. Dan volgt ook direct de factuur, die je van stichting BALK zult krijgen.

Afmelden

Mocht je koor toch niet kunnen, meld je dan vóór 6 januari 2024 af bij stichting BALK, anders moeten we helaas de kosten in rekening brengen.

Wijzigingen

Het deelnamegeld is gebaseerd op het aantal zangers dat je opgeeft bij de inschrijving. We begrijpen natuurlijk dat de samenstelling van een koor en de beschikbaarheid van zangers kan veranderen in de loop der tijd. Mochten jullie met een ander aantal zangers deelnemen dan nu ingeschat, meld dat dan vóór 1 april 2024 bij stichting BALK. Dan worden de kosten verrekend.