Praktische informatie

Bereikbaarheid Muze | Optreden | Kleedkamer | Techniek | Publiek

Hoe kom ik bij de Muze? Hoe lang duurt een optreden? Kan ik komen kijken bij het festival? We hebben hier alvast wat informatie voor je op een rijtje gezet.

Bereikbaarheid en parkeren

Op de website van De Muze vind je alle informatie. Vervoerkosten en eventuele parkeerkosten komen voor eigen rekening.

Duur van optreden

Ieder optreden duurt maximaal 20 minuten. Voorafgaand heb je even de tijd om je als groep terug te trekken voor een focusmoment.

Het idee achter het festival is dat koren die in hetzelfde blok optreden eerst samen inzingen en gedurende dat blok in de zaal zijn om de optredens van de andere koren uit dat blok beoordelen. Ergens gedurende het blok binnenkomen is dus niet mogelijk. De optreedblokken vind je in het programma.

Kleedkamer

Er is één kleedkamer beschikbaar in de Muze. Let wel dat er honderden zangers meedoen aan het festival. Het zal daarom waarschijnlijk erg druk zijn in de kleedkamer. Daarom raden we je aan om je vooral thuis te verkleden en/of op te maken πŸ•ΊπŸ’„πŸ’…πŸ’ƒ

Techniek

De meeste groepen hebben hetzelfde nodig: 1 tot maximaal 4 microfoons voor lead en/of beatbox. We zorgen ervoor dat dit klaarstaat. Heb je meer technische eisen doorgegeven bij de inschrijving dan nemen we contact me je op. Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen.

Publiek

Toeschouwers zijn zeer welkom. Een kaartje voor de dag kost 12,50 euro en voor studenten en kinderen 7,50 euro.

Wil je komen kijken en heb je (enige) zangervaring? Sluit je dan vooral aan bij een van de workshops! Dan sta je zelf op het podium bij het afsluitende programma. Deelname aan de workshops kost 15 euro per persoon – en uiteraard kun je dan de rest van de dag alle optredens bekijken en aansluiten bij de lunch.